Kako pripremiti vrhunski espresso besprijekornog okusa? Zašto je spravljanje šalice ovog čarobnog napitka umjetnost? Odgovore na ova pitanja možete saznati ovog vikenda u Opatiji, koja će pod okriljem Festivala kave od 30. ožujka do 1. travnja postati oaza za sve ljubitelje ovog moćnog crnog napitka.
Brojni će posjetitelji na čarobnim terasama Grand i Wagner hotela Milenij moći, ne samo uživati u vrhunskim Franck kavama, nego i iskušati svoja umijeća u pripravljanju besprijekornog espressa i Franck espresso cocktaila uz podršku poznatih Franckovih barista. Vodeći će hrvatski proizvođač kave, uz svoju prepoznatljivu tradiciju dugu 120 godina, predstaviti i bogatu paletu svojih proizvoda, od kojih se ističu Superiore espresso i Franck espresso cocktaili.
Kava, uz koju se započinje dan, važan je izvor antioksidanasa, pomaže u prevenciji ozbiljnih bolesti, pojačava moždanu aktivnost, učvršćuje i štiti kožu od pretjeranog isušivanja i starenja te djeluje antibakterijski.
Franck je jedan od vodećih regionalnih proizvođača prehrambenih proizvoda s vodećom pozicijom u kategorijama kava, čajeva i grickalica. Dokaz važnosti i ozbiljnosti tvrtke kao gospodarstvenika na ovim područjima jesu njegovi višestruko nagrađivani visokokvalitetni proizvodi stvarani generacijma uporabom najnaprednije tehnologije i prepoznati od strane potrošača već dugi niz godina.
U čemu se krije tajna savršenog espressa saznajte od Franck barista na najlljepšim terasama Opatije, u kavanama Wagner i Grand hotela Milenij, svakog dana od 10h do 16h od 30. ožujka do 1. travnja 2012.
Brojni će posjetitelji na čarobnim terasama Grand i Wagner hotela Milenij moći, ne samo uživati u vrhunskim Franck kavama, nego i iskušati svoja umijeća u pripravljanju besprijekornog espressa i Franck espresso cocktaila uz podršku poznatih Franckovih barista. Vodeći će hrvatski proizvođač kave, uz svoju prepoznatljivu tradiciju dugu 120 godina, predstaviti i bogatu paletu svojih proizvoda, od kojih se ističu Superiore espresso i Franck espresso cocktaili.
Kava, uz koju se započinje dan, važan je izvor antioksidanasa, pomaže u prevenciji ozbiljnih bolesti, pojačava moždanu aktivnost, učvršćuje i štiti kožu od pretjeranog isušivanja i starenja te djeluje antibakterijski.
Franck je jedan od vodećih regionalnih proizvođača prehrambenih proizvoda s vodećom pozicijom u kategorijama kava, čajeva i grickalica. Dokaz važnosti i ozbiljnosti tvrtke kao gospodarstvenika na ovim područjima jesu njegovi višestruko nagrađivani visokokvalitetni proizvodi stvarani generacijma uporabom najnaprednije tehnologije i prepoznati od strane potrošača već dugi niz godina.
U čemu se krije tajna savršenog espressa saznajte od Franck barista na najlljepšim terasama Opatije, u kavanama Wagner i Grand hotela Milenij, svakog dana od 10h do 16h od 30. ožujka do 1. travnja 2012.
In this article:espresso, festival kave, franck, gospodarstvo, kava, opatija, potrošač, proizvod
Click to comment
You must be logged in to post a comment Login